Op werkdagen vóór 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland
Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Rosenthal Junto

Samen eten, samen genieten en het leven vieren – het Junto servies van Rosenthal brengt mensen van over de hele wereld, en hun liefde voor goed eten, samen op een innovatieve en speelse manier. Een combinatie van fijn porselein, stoer stoneware, vele kleuren en serviesdelen maakt dat er eindeloos gevarieerd kan worden; elke tafel uniek en gepersonaliseerd.

Het Junto heeft subtiele details, een natuurlijke, handgemaakte look, en organische vormen en kleuren.
De porseleinen serviesdelen zijn voorzien van een delicaat ruittpatroon. Als contrast op het verfijnde porselein heeft het stoneware van de collectie een robuuster uiterlijk. Donkere, aardse kleuren en een bijzonder glazuur.

Op het porselein zit een speciaal glazuur die niet overal gelijk dekt. Zo lopen de kleuren mooi over van donker naar licht en weer terug. Elk onderdeel is uniek. De kleuren Pearl Grey, Ocean Blue, White en Opal Green zijn op deze bijzondere manier gedecoreerd.

Het stoneware, de kleuren Bronze, Slate Grey en Aquamarine, is ook voorzien van een bijzonder glazuur. De binnenkant is behandeld met een glanzend glazuur, terwijl de buitenkant mat gehouden is.

Alle kleuren en materialen van dit servies mogen in de vaatwasser en de magnetron.
 
Verder lezen..