Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland
Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Arzberg

Arzberg servies is al meer dan 130 jaar op de markt. Het merk heeft zijn naam te danken aan het plaatsje in Bavaria waar de eerste fabriek kwam te staan. Inmiddels is het merk wereldwijd te vinden en heeft het meerdere design prijzen gewonnen.

De kracht van het merk Arzberg en de ontwerpen ligt bij de blijvende normen en waarden van het bedrijf. Ook in een veranderende wereld en markt. Een dinertafel heeft porselein nodig. Altijd, en elke dag. Het porselein van Arzberg is made to last.

Bij bestekenpannen.nl verkopen we meerdere serviezen van dit merk zoals het Tric, in meerdere kleuren, het Joyn en City White River.

Over Arzberg
Koningin Victoria van Engeland was in 1887 “not amused.” Goederen uit Duitsland werden populairder in Engeland en dat ging ten koste van de Britse economie. De “Merchandise Mark Act” uit datzelfde jaar betekende dat handelswaar uit Duitsland het stempel “Made in Germany” moest dragen. Dit met de hoop dat de Britten uit patriottisme deze spullen zouden mijden. Echter, “Made in Germany” groeide uit tot een keurmerk van kwaliteit en vakmanschap. Zo ook voor het merk Arzberg.

Het eerste bekende en succesvolle servies was het Form 1382 ontworpen door Hermann Gretsch in 1931. Hij kreeg te horen van zijn baas dat als hij dacht dat het beter kon, dan moest hij dat vooral doen. Het 1382 is nog steeds in productie.

Daarna volgde het Form 2000, nu City White River, in 1954. Het volgende zeer bekende servies werd het Tric in 1998.
 
Verder lezen..