Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland
Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Retourneren

Retourneren of omruilen van een product

Retourneren:
Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u een zichttermijn van 14 dagen. Wanneer u niet tevreden bent over het artikel, kunt u het binnen de zichttermijn zonder opgaaf van reden retourneren. Het kenbaar maken doet u middels het modelformulier. Nadat u kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van uw herroepingsrecht dient u het product binnen 14 dagen retour te sturen.

Ruilen:
Artikelen kunnen geruild worden binnen 14 dagen na de dag dat u de producten geleverd heeft gekregen.
We vragen u om voor omruiling eerst contact met ons op te nemen via telefoon of door het modelformulier in te vullen.

De geretourneerde of om te ruilen artikelen dienen in ongebruikte staat te zijn en voor zover mogelijk verpakt in de originele verpakking
Na ontvangst van het artikel(en) sturen wij u vervangende producten toe of betalen wij het bedrag terug binnen een periode van 5 werkdagen.
Wij behouden ons het recht voor om een omruiling en/of terugbetaling te weigeren indien het artikel(en) niet bij ons aankomt in bovenvermelde conditie.

De kosten en het risico voor het retourzenden komen voor rekening van de klant. Indien schriftelijk is overeengekomen dat de retourkosten voor onze rekening komen, ontvangt de klant kosteloos een retoursticker. Als na een gedeeltelijke retourzending het totaalbedrag van de resterende onderdelen van de bestelling onder de 50 euro komt, brengen we 5,95 verzendkosten in rekening.