Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland
Menu
Uw winkelmandje is nog leeg
Wegens verhuizing zijn wij woensdag 29 maart t/m vrijdag 31 maart telefonisch slecht bereikbaar. De mail lezen we wel.

Arabia Arctica

Nú tot 25% korting

Het Arctica van Arabia is al tientallen jaren op de markt. Het crèmekleurige wit en de zacht afgeronde vormen zijn inmiddels in veel huishoudens, ook buiten Scandinavië, te vinden.

Het servies is gemaakt van vitroporselein, een primeur in die tijd. Dit porselein is extra sterk omdat het twee maal op hoge temperatuur is afgebakken. Hierdoor kan het zonder problemen in de oven, magnetron, vriezer en vaatwasser.

Over Arabia Arctica
Het Arctica is een ontwerp van Inkeri Leivo uit 1979. Het servies was erg anders dan wat er toentertijd in de mode was; statige, gekleurde en vooral uitgebreide serviessets voerden de boventoon. Het puur witte servies is overzichtelijk, functioneel en bevat alles wat er nodig is voor elke maaltijd, of dit nu het ontbijt of een uitgebreid diner is met meerdere gangen.

Ook is het te gebruiken voor alle mogelijke momenten; voor dagelijks gebruik of bij meer feestelijke gelegenheden. Ondanks dat het een relatief kleinschalig servies is, zijn er genoeg (serveer)delen om in een reeks van gelegenheden te gebruiken.
 
Verder lezen..