Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland
Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Thomas Trend Colour

Net als het grote zusje Trend Wit, is Trend Colours nu met een leuke korting te koop. Profiteer van 20% korting op de geldende adviesprijs!

Het Thomas Trend Colour is een uitbreiding van het bekende witte Thomas Trend servies. De kleuren van het Colour zijn geïnspireerd op de kleuren uit het hoge noorden van Scandinavië. De speciaal ontwikkelende gekleurde glazuren  geven het Trend een nieuw en fris uiterlijk en passen perfect in elk huishouden; of de voorkeur nu uitgaat naar Scandi chic of de meer “hygge” stijl.
Het Ice Blue representeert het blauw van het Arctisch gebied. Night Blue is “het blauwe uur”; het moment voor zonsopkomst en net na zonsondergang waarbij de lucht en de omgeving, onder bepaalde omstandigheden, een diep blauwe kleur aannemen. Het Moon Grey laat de wereld zien badend in maanlicht.Uiteraard zijn alle kleuren prachtig te combineren met het Trend wit!

Over Thomas Trend Colour
Alle serviesdelen van het Trend Colour zijn gemaakt van natuurlijke materialen en “Made in Germany”. De dikte van het glazuur varieert van item tot item en maakt dat de kleuren net even anders zijn op elk eindproduct. Het Colour heeft ook de mooie lijn accenten die het Trend typeren. Deze lijnen lijken ook donkerder of lichter van kleur afhankelijk van de dikte van het glazuur. Het servies heeft een handgemaakte look. Het servies kan zonder problemen in de vaatwassen, dit tast de kleuren niet aan.

Dit servies kan zonder problemen in de vaatwasser en in de magnetron.

 
Verder lezen..