Op werkdagen vóór 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland
Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Tric Wit Koningin Victoria van Engeland was in 1887 “not amused.” Goederen uit Duitsland werden populairder in Engeland en dat ging ten koste van de Britse economie. De “Merchandise Mark Act” uit datzelfde jaar betekende dat handelswaar uit Duitsland vanaf toen de mededeling “Made in Germany” moesten dragen in de hoop dat de Britten deze spullen zouden mijden. Echter, “Made in Germany” groeide uit tot een keurmerk van kwaliteit en vakmanschap. De geschiedenis van Arzberg begon ook rond dit jaartal.
     Het eerste bekende en succesvolle servies was het Form 1382. Daarna kwam het Form 2000. Beide serviezen zijn nog steeds in productie. Het volgende zeer bekende servies werd het TRIC in 1998.
     Het TRIC is een winnende combinatie van porselein, plastic en glas. Ontwerper Michael Sieger wilde een multifunctioneel servies waarbij delen los gebruikt konden worden en prachtig zouden samenkomen als geheel. Bijvoorbeeld, vier van de zes koppen passen op een en dezelfde schotel zonder te wiebelen. Ook al zijn ze gestapeld.
     Het TRIC is te krijgen in vele kleuren die gecombineerd kunnen worden waardoor een gepersonaliseerd servies ontstaat.
     Het servies is magnetron- en vaatwasserbestendig