Op werkdagen vóór 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland
Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Demeyere

De pannen van Demeyere zijn geschikt voor alle warmtebronnen (inclusief inductie en de oven) en zijn vaatwasbestendig.

Apollo:
De meeste eenvoudige serie van Demeyere, zonder poespas! De Apollo serie heeft een geleidende Inductobase bodem en een hoog rendement op inductie. Apollo is hygienisch en eenvoudig te reinigen en heeft bovendien een perfecte gietrand.
 
Atlantis: Deze roestvrij stalen pannen hebben een super geleidende bodem die opgebouwd is uit 7 verschillende lagen. De pannen zijn hierdoor snel op temperatuur en houden de warmte goed vast, wat ze ook erg energiezuinig maakt. De gegoten grepen nemen weinig warmte op en Atlantis heeft een mooie gietrand.

Industry: De pannen van de Industry serie zijn gemaakt van 5-lagenmateriaal tot aan de rand. De combinatie van de verschillende legeringen zorgt voor een gelijkmatige warmtespreiding. De bodem is vlak en blijft stabiel zodat olie of andere vetstof gelijkmatig over de bodem kan worden verdeeld.De pannen zijn voorzien van een handige afgietrand.

John Pawson: Deze pannenserie is ontworpen door Britse architect John Pawson en heeft een hedendaagse uitstraling. De pan geleidt de warmte zeer snel en houdt deze ook vast door het meerlagenmateriaal in de bodem (7 geleidende lagen). Hierdoor hebben de pannen een zeer hoog rendement op inductie. Ze zijn bovendien gemakkelijk te reinigen en hebben een perfectie afgietrand.

Mistral: De Mistral serie heeft een zeer geleidende Inductobase bodem en heeft daarmee een hoog rendement op inductie. Mistral is eenvoudig schoon te maken en heeft een handige afgietrand.
Verder lezen..