Op werkdagen vóór 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland
Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Over ons

Welkom bij Bestekenpannen.nl
Wie zijn wij?
Bestekenpannen.nl is de webwinkel van Oudshoorn Serviezen, dé winkel voor serviezen, bestek, kookpannen, keukenartikelen, glasserviezen, geschenken en designartikelen. Oudshoorn is een familiebedrijf dat is opgericht in 1873. Inmiddels heeft de vierde generatie het heft in handen!

Wij hebben service hoog in het vaandel staan en kunnen vele producten uit voorraad leveren. We zijn zelfstandig, servicegericht en hebben een klantenbestand dat zich geografisch tot ver buiten onze regio uitstrekt. Onze collectie omvat serviezen, pannen, bestek, cadeauartikelen en glaswerk van onder andere Wedgwood, Villeroy & Boch, Rosenthal, Iittala, Arzberg, Alessi, Demeyere, Wilkens, Robbe & Berking, Arabia, Schott Zwiesel en vele andere merken. Voor een volledige leverancierslijst verwijzen wij u naar ons merkenoverzicht op deze website https://bestekenpannen.nl/merken

Waar kunt u ons vinden?
Na 150 jaar gevestigd te zijn in het centrum van Leiden, hebben we sinds januari 2023 een pand betrokken in Hillegom. Hier kunnen we onze webwinkel verder uitbreiden en erg mooi combineren met een fysieke winkel. We zijn uitstekend te bereiken, en hebben parkeerplekken voor de deur. Koopt u een mooie pannenset, of komt u uw servies ophalen? We zetten het zo in uw auto. Liever met het OV? Ook dat kan, en uw aankopen kunnen we versturen.

Onze winkel in Hillegom is drie dagdelen per week open. Wilt u liever uitgebreid privéadvies? Op donderdagen kunt u een afspraak maken, dan maken we voor u persoonlijk tijd. Telefonisch zijn wij op dinsdag - vrijdag van 10:00 - 17:00 uur bereikbaar, en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur.

Woensdag: 13:00 - 16:00 uur
Vrijdag:       10:00 - 14:00 uur
Zaterdag:     10:00 - 14:30 uur

Bestekenpannen.nl
Satellietbaan 41 D
2181MG Hillegom
071-5140892