Op werkdagen vóór 16:30 besteld, dezelfde dag verzonden Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland
Menu
Uw winkelmandje is nog leeg

Spring

Al meer dan 70  jaar geleden is het merk Spring  ontstaan in Zwitserland. Twee broers deelden een passie voor eten en koken, en zagen dat er meer en meer vraag ontstond naar kwaliteits pannen bij amateur chefs thuis en in professionele keukens.  

Bestekenpannen.nl heeft al vele jaren ervaring met het merk. In de webshop worden verschillende series van Spring aangeboden, waaronder het Cristal GLI en Brigade Premium

Over Spring
In 1946 richtten Arthur en Hermann Spring het gelijknamige bedrijf op. Meegaan met de veranderende eisen en wensen van klanten, hoge kwaliteit willen leveren en innovatie zijn sindsdien terugkerende thema’s bij Spring.  

Sinds 1994 richten ze zich op inductie koken en pannen van meerlagen materiaal. Dit ook met het oog op duurzaam ondernemen en het milieu. De Volcano koekenpannen getuigen hiervan; de pannen zijn bekleed met een anti-aanbaklaag en deze wordt eenmalig opnieuw aangebracht door het bedrijf indien nodig.  

In 2009 is Spring verhuisd naar Solingen, Duitsland. De Zwitserse afkomst is echter niet vergeten. De hoge kwaliteitseisen, het tijdloos klassiek uiterlijk van de verschillende series en Zwitserser ontwerpers verhuisden gewoon mee.  
 
Verder lezen..